Archive for the Category ◊ Ce carti m-au ales ◊

25 Oct 2010 “Sanatate si vindecare”–cartile pe care ti le doresti

Mi-ati tot scris si m-ati intrebat daca mai am cartile despre care v-am povestit in urma cu ceva timp aici si aici. Pentru cei care isi doresc aceste carti pot trece pe la restaurantul Fibrio sa le achizitioneze. Pretul ambelor volume este 40 lei. Parerea mea o stiti deja: face toti banii si nu o sa regretati daca o sa le achizitionati pentru ca informatiile sunt foarte valoroase. Sunt o solutie ideala pentru un cadou. Ideea asta nu-mi apartine ci v-am sugerat-o pentru ca au fost persoane care au cumparat 4-5 seturi pentru a le oferi cadou prietenilor dragi. Mai am 30 de seturi, asa ca puteti veni fara un email in prealabil daca treceti zilele imediat urmatoare. Ulterior, v-as sugera sa-mi trimiteti un email la adresa corneliamarin@fibrio.ro pentru a va confirma daca mai am sau nu exemplare ale acestor carti.

 

DSCN6012

 

Va astept cu drag.

01 Aug 2010 Au sosit cartiile “Sanatate si Vindecare”! Va astept cu drag.

Asa cum va povesteam cu ceva vreme in urma, cartiile D-lui Sorin Nicola au fost pentru mine o gura de aer si un volum mare de informatii valoroase. Cand am organizat seminarul m-am gandit sa le povestesc celor prezenti despre aceasta carte si bine am facut pentru ca multi si le-au dorit. Pretul lor este 35 lei (volumul 1 si 2, la un loc) si mereu am sustinut ca as fi dat si de 10 ori mai mult pe ele. Cei care le-au comandat prin email pot veni la restaurant sa le ridice zilnic intre orele 10 – 22. Am comandat cateva exemplare in plus, asa ca, daca mai este cineva care doreste aceasta carte in 2 volume, sa-mi scrie un email la adresa corneliamarin@fibrio.ro.

DSCN6454

23 Jul 2010 Carti cu valoare inestimabila:“Sanatate si vindecare”/ Sorin Nicola

Aceasta carte, in 2 volume, am primit-o cadou de la buna mea prietena Adriana, chiar in ziua cand ne-am cunoscut, intr-o zi frumoasa de martie. Mi-e greu sa va descriu cat de valoroase sunt informatiile din aceste carti si cate solutii am gasit citindu-le. Parerea mea este ca, aceste carti n-ar trebui sa lipseasca din nici o casa, cu atat mai mult cu cat costul lor este atat de mic, 35 lei, ambele volume (cred ca nu acopera nici costul de tipar). Despre dl. Sorin Nicola am auzit numai lucruri minunate care sintetizate intr-o fraza ar suna cam asa:”Un om care traieste in slujba sanatatii celorlalti, un om care traieste pentru a-i ajuta pe cei care au nevoie de o sansa, un om care a ales sa traiasca in mijlocul naturii pentru a-i cere sfatul si ajutorul in a gasi solutii pentru cei invinsi de boala”.

DSCN6012

 

more…